Our Blog

Reklamat online në Shqipëri - Si interneti reklamon bizneset
Online Marketing

Reklamat online në Shqipëri

Reklamat online në Shqipëri Vitet e fundit reklamat online në Shqipëri janë rritur ndjeshëm. Kjo nisur dhe nga rritja e përdoruesve të Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn, Google dhe shumë aplikacioneve

Më tepër »
Reklamat Online - Çfarë është reklamimi në internet
Online Marketing

Reklamat Online

Çfarë është reklamimi në internet? Reklamat online ose reklamimi në internet është një strategji marketingu e synuar. Ajo ju mundëson të promovoni markën tuaj tek konsumatorët përmes kanaleve dhe platformave

Më tepër »