Our Blog

Social Media Marketing - Një mundësi për tu shfrztëyuar
Online Marketing

Social Media Marketing

Social Media Marketing (SMM) Social Media Marketing (i njohur gjithashtu si marketing dixhital dhe e-marketing). Është përdorimi i mediave sociale, platformat në të cilat përdoruesit ndërtojnë rrjetet sociale dhe ndajnë

Më tepër »