Our Blog

Social Media Manager - Menaxhimi i një llogarie për një klient
Online Marketing

Social Media Manager

Social Media Manager Si të bëhesh një Social Media Manager? Drejtimi i një llogarie personale të mediave sociale është shumë i ndryshëm nga administrimi i një llogarie për një punëdhënës

Më tepër »
Menaxhimi i biznesit online - Si mund ta bëjmë dhe çfarë na ofrohet
Online Marketing

Menaxhimi i biznesit online

Menaxhimi i biznesit online Menaxhimi i biznesit online është shumë i rëndësishëm në ditët e sotme sepse në këtë informacion palimit që na ofrohet ne nuk dimë se çfarë na

Më tepër »
SocialMedia - Si të përfitojmë prej saj duke e përdorur siç duhet
Online Marketing

SocialMedia

SocialMedia Shum mendojnë se SocialMedia është një gjë e keqe. Shpesh i dëgjojmë termat si e dëmshme ose hajdut të kohës tuaj etj. Shpesh nga sistemi arsimor nxënësit udhëzohen të

Më tepër »
Çfarë është Social Media Marketing
Social Media

Çfarë është Social Media Marketing

Social Media Marketing Po kërkoni të ndryshoni strategjinë tuaj por nuk dini se çfarë është social media marketing? Tani është koha e përkryer për ta ndryshuar atë. Në rrjete sociale, një

Më tepër »
Social Media në Shqipëri - Përdorimi i mediave sociale është rriturSocial Media në Shqipëri - Përdorimi i mediave sociale është rritur
Social Media

Social

Social Media në Shqipëri Peizazhi mediatik shqiptar është i pasur dhe i larmishëm. Pas rënies së komunizmit dhe vendosjes së sistemit pluralist demokratik, në vend u hapën një numër i

Më tepër »
Social Media
Social Media

Social Media

Social Media Social media funksionon si një platformë e përbashkët ku njerëzit mund të ndajnë informacione, ide, imazhe dhe video me njëri-tjetrin. Funksioni kryesor i mediave sociale është komunikimi dhe

Më tepër »