Our Blog

Website Prezantues - Për çfarë shërben një website prezantues
Ekspert SEO

Website Prezantues

Website Prezantues Çfarë është një website prezantues? Me popullarizimin e jashtëzakonshëm të bërjes së biznesit në internet, apo ekspansionin e dot-com teknologjisë (e-commerce), që nga viti 1990 gjithnjë e më

Më tepër »
Website për Shitje - A i duhet një biznesi një website per shitje-n
Ekspert SEO

Website për Shitje

Website për Shitje A i duhet një biznesi një website per shitje-n? Perceptimi i konsumatorëve për një kompani shpesh drejtohet nga markimi i tyre, kështu që dizajnerët grafikë në këtë

Më tepër »
Optimizimi i web-it - Një strategji e mirë për rritur audiencën.
Ndërtim Website

Optimizimi i web-it

Optimizimi i web-it Me strategjitë e duhura optimizimi i faqes në internet do të jetë më i thjeshtë. Kështu ju mund ta transformoni faqen tuaj të internetit në një central

Më tepër »
Rrjetet Sociale - Çfarë janë rrjetet sociale dhe historia e tyre
Social Media

Rrjetet Sociale

Rrjetet Sociale Sipas Universitetit të Oxford rrjetet sociale janë: Website-t dhe aplikacionet që ju japin mundësi përdoresve të krijojnë dhe ndajnë përmbajtje të ndryshme ose të bëhen pjesë e një

Më tepër »