Specialist marketingu në Tiranë

Specialist marketingu në Tiranë

Pra, ju po konsideroni një karrierë në marketing dhe po pyesni nëse do të eksploroni një specializim në këtë fushë. Të jeshë një specialist marketingu në Tiranë do të thotë ti mbulosh të gjitha shërbimet që mund të kërkojë një biznes.

Por çfarë shërbimesh duhet të mbuloni si një specialist marketingu?

Ju duhet të aplikoni aftësitë tuaja të gjera të komunikimit për të promovuar dhe publikuar produktet dhe shërbimet e një kompanie. Duhet të konvertoni audiencën në klientë dhe të rrisni shitjet e kompanisë.

 1. Affiliate Marketing – Me rritjen e rëndësisë së marketingut në internet, Affiliate Marketing i njohur gjithashtu si marketing influencues luan një rol kyç në këtë industri.
 2. Marketingu i contentit – Marketingu i contentit përdor tregimin dhe shkëmbimin e informacionit për të rritur ndërgjegjësimin e markës.
 3. Email Marketing – Edhe me shfaqjen e mediave sociale, aplikacioneve celulare dhe kanaleve të tjera, emaili është ende një nga teknikat më efektive të marketingut.
 4. Marketing Analytics – Një nga avantazhet kryesore të marketingut dixhital është se është shumë i gjurmueshëm dhe i matshëm.
 5. Mobile Marketing – Ky lloj marketingu dixhital është i përqendruar në arritjen e audiencës tuaj të synuar në smartfonin ose tabletin e tyre.
 6. Pagesa për klikim (PPC) – Pagesa për klikim i referohet reklamave të paguara dhe rezultateve të promovuara të motorit të kërkimit.
 7. Optimizimi i motorit të kërkimit (SEO) është një nga shërbimet e marketingut online – Qëllimi i SEO është të bëjë që një biznes të renditet më lart në rezultatet e kërkimit të Google, duke rritur përfundimisht trafikun e motorëve të kërkimit në faqen e internetit të biznesit.
 8. Marketingu i mediave sociale – Kjo përfshin gjithçka që një biznes bën përmes kanaleve të mediave sociale.

Ju duhet shumë profesionalizëm kur të ofroni këto shërbime dhe t’i njihni mirë ato

Cilat janë avantazhet e të qënit specialist marketingu në Tiranë?

Të bërit specialist marketingu në Tiranë ka disa avantazhe dhe ne do t’ju listojmë disa.

 • Ka shumë biznese në rast se ju zgjidhni të punoni si i pavarur ose të keni agjencinë tuaj. Ju do të keni mundësi të pafundme duke krijuar kontakte dhe klientët tuaj.
 • Ka shumë kompani të cilat ofrojnë vende pune dhe janë në kërkim të një specialisti marketingu.
 • Në rast se ju jeni në fillim të këtij profesioni do të keni mundësinë të punoni si fillestar në kompani të cilat ofrojnë këto mundësi për praktikantët.
 • Mund të ndiqni kurse dhe trajnime të ndryshme që me shumë mundësi nuk ofrohen në qytetin tuaj.
 • Duke qënë se Tirana ka më shumë popullsi se qytet e tjera audienca është më e madhe.

Cilat janë disavantazhet e të qënit specialist marketingu në Tiranë?

Do të përmendim çfarë duhet të keni parasysh përpara se të mendoni ardhjen si një specialist marketingu në Tiranë.

 • Profesionistët në këtë fushë sa vijnë dhe shtohen. Mbase pozicioni i shumë kërkuar nga ju në një kompani nuk do të jetë më i lirë.
 • Agjencitë e marketingut sa vijnë dhe shtohen në Tiranë. Ndoshta biznesi që ju do të kërkoni të bashkpunoni nuk është i hapur për të bashkpunuar me një agjenci tjetër.
 • Ju duhet ta mendoni se nëse mundësitë janë të shumta gjasat janë se edhe konkurrenca do të jetë më e lartë. Ndoshta më e lartë se sa në qytetin ku po jetoni momentalisht. Duhet të përpiqeni më shumë duke dhënë më shumë se konkurrentët tuaj.
 • Çmimet tuaja duhet të jenë duke u bazuar te konkurrentët tuaj.
Share the Post:

Postime të ngjashme

Faqe Web-i - Si mund të bëni një faqe webi
Ekspert SEO

Faqe Web

Faqe Web Gjithmonë duhet te dihet parimi i funksionimit të botës WEB dhe komunikimit me faqe web-i. Në esencë gjithmonë

Më tepër »
Faqe Interneti - Çfarë janë faqet e internetit
Ndërtim Website

Faqe Interneti

Faqe Interneti Faqe interneti për biznese të ndryshme. Shumë organizata, biznese, individë ende ballafaqohen me vështirëri të ndryshme të menaxhimit

Më tepër »
Reklamo biznesin - Reklamoni në fushën e marketingut digjital
Reklamimi

Reklamo Biznesin

Reklamo Biznesin Reklamo biznesin që të rrisni shitjet. Në një epokë ku rrjetet sociale dhe platformat online po bëhen gjithnjë

Më tepër »