Our Blog

Strategjia e marketingut - Një planifikim që çdo biznes duhet ta ketë
Online Marketing

Strategjia e marketingut

Strategjia e marketingut Jeni pronari i një biznesi dhe pyesni veten që a është strategjia e marketingut ajo që i duhet biznesit tim? Çfarë është strategjia e marketingut? Si mundem

Më tepër »
Strategjitë e marketingut - 8 Strategji që do duhet t'i dini në biznes
Strategji marketingu

Strategjitë e marketingut

Strategjitë e marketingut Një strategjitë e marketingut është një plan i strukturuar dhe i koordinuar për të arritur qëllimet e marketingut të një biznesi. Kjo përfshin hapat dhe taktikat specifike

Më tepër »
Strategji të marketingut - A është e njëjtë me planin e marketingut
Strategji marketingu

Strategji të marketingut

Strategji të marketingut Çfarë kuptojmë ne me strategji të marketingut? Roli i një strategjie marketingu është të përcaktojë se si planifikoni të promovoni dhe shisni një produkt ose shërbim. Qëllimi

Më tepër »