Our Blog

Specialisti në media sociale - Çfarë aftësishë duhet të keni
Online Marketing

Specialisti në media sociale

Specialisti në media sociale Specialisti në media sociale fokusohet në krijimin e përmbajtjes dixhitale tërheqëse dhe kreative për platformat e ndryshme të mediave sociale të një kompanie. Ju do të

Më tepër »
Punë në rrjete sociale - Një opsion shumë i mirë për të gjithë të rinjtë
Online Marketing

Punë në rrjete sociale

Punë në rrjete sociale Doni të filloni punë në rrjete sociale por nuk ja keni idenë çfarë pozicioni mund të punoni. Më shumë kompani po kërkojnë t’i përfshijnë këto platforma

Më tepër »
Menaxhimi i Mediave Sociale - Si mund ta bëni ju për biznesin tuaj
Social Media

Menaxhimi i mediave sociale

Menaxhimi i Mediave Sociale Menaxhimi i mediave sociale është një nga pjesët më të rëndësishme në strategjinë tuaj të marketingut të mediave sociale. Mësoni bazat e menaxhimit të mediave sociale

Më tepër »
Rrjetet Sociale - Çfarë janë rrjetet sociale dhe historia e tyre
Social Media

Rrjetet Sociale

Rrjetet Sociale Sipas Universitetit të Oxford rrjetet sociale janë: Website-t dhe aplikacionet që ju japin mundësi përdoresve të krijojnë dhe ndajnë përmbajtje të ndryshme ose të bëhen pjesë e një

Më tepër »
Ç'është marketingu në rrjetet sociale
Online Marketing

Ç’është marketingu në rrjetet sociale

Ç’është marketingu në rrjetet sociale Rrjetet sociale kanë një përdorim shumë të gjerë në ditët e sotme por ajo që na vlen ne është marketingu i biznesit tonë. Ç’është marketingu

Më tepër »