Our Blog

Marketingu i Biznesit - Çfarë është dhe si ta bëjmë për një biznes
Reklamimi

Marketingu i Biznesit

Marketingu i Biznesit Marketingu i biznesit nuk bёhet vetёm pёr tё fituar para, nuk ka tё bёjё vetёm me shitjen, reklamen ose vetёm me publicitetin. Tё gjitha kёto gërshetohen mes

Më tepër »
Studio Marketingu - Çfarë shërbimesh ofron ajo për një biznes
Online Marketing

Studio Marketingu

Studio Marketingu Me çfarë merret një studio marketingu? Cilat janë detyrat për një studio marketingu? Marketingu direkt, Marketingu interaktiv, Word of mouth, Dizenjimi i forcës së shitjes, Manaxhimi i forcës

Më tepër »
Marketingu dhe Reklamimi - A janë e njëjta gjë dhe cili është dallimi
Online Marketing

Marketingu dhe Reklamimi

Marketingu dhe Reklamimi Marketingu dhe reklamimi shpesh përdoren në mënyrë të ndërsjellë, por nuk janë e njëjta gjë. Megjithëse të dy konceptet lidhen me promovimin e produkteve dhe shërbimeve, ato kanë

Më tepër »
Trajnime marketingu në Shqipëri - Trajnime profesionale marketingu
Specialisti, Agjensi Marketingu

Trajnime marketingu në Shqipëri

Trajnime marketingu në Shqipëri Trajnime marketingu në Shqipëri janë të shumtë dhe ka shumë kompani ose agjenci që ofrojnë trajnime në fushën e marketingut dixhital. Mundësitë janë të pafundme për

Më tepër »
Analiz marketingu - Çfarë është dhe cilat janë disavantazhet e saj
Online Marketing

Analiz Marketingu

Analiz Marketingu Analiz marketingu i një biznesi është një proces thelbësor për të kuptuar tregun, konkurrencën dhe audiencën e synuar. Kjo duke përdorur informacionin për të zhvilluar dhe zbatuar strategji

Më tepër »

Specialist marketingu në Tiranë

Specialist marketingu në Tiranë Pra, ju po konsideroni një karrierë në marketing dhe po pyesni nëse do të eksploroni një specializim në këtë fushë. Të jeshë një specialist marketingu në

Më tepër »
Analist marketingu në Shqipëri - Një mundësi për t'u konsideruar
Online Marketing

Analist marketingu në Shqipëri

Analist marketingu në Shqipëri Një analist marketingu në Shqipëri tashmë është shumë i kërkuar. Të punosh me mediat sociale tani është një nga gjërat më të zgjuara që mund të

Më tepër »
Marketingu në Shqipëri - Si ai përdoret sot nga të gjitha bizneset
Online Marketing

Marketingu në Shqipëri

Marketingu në Shqipëri Marketingu në Shqipëri vitet e fundit ka marrë një zhvillim të madh dhe pse duhet thënë se nuk është si në vëndet e tjera. Dikur shikonim vetëm

Më tepër »
Shërbime marketingu - Cilat shërbime marketingu ofrojmë ne
Social Media

Shërbime marketingu

Shërbime marketingu Ne ju ofrojmë çdo shërbim marketingu që mund të kërkoni. Shërbimet e marketingut janë të ndryshme dhe varjojnë në bazë të asaj që kompania juaj kërkon dhe i

Më tepër »
Strategji marketingu - Çfarë është dhe çfarë nuk është
Online Marketing

Strategji marketingu

Strategji marketingu Një strategji marketingu është një plan afatgjatë për arritjen e qëllimeve të një kompanie duke kuptuar nevojat e klientëve dhe duke krijuar një avantazh konkurrues të dallueshëm dhe

Më tepër »

Kategoritë

Artikuj të rinj