Shërbime marketingu - Cilat shërbime marketingu ofrojmë ne

Shërbime marketingu

Shërbime marketingu

Ne ju ofrojmë çdo shërbim marketingu që mund të kërkoni. Shërbimet e marketingut janë të ndryshme dhe varjojnë në bazë të asaj që kompania juaj kërkon dhe i duhet. Shërbime marketingu ofrojnë të gjitha kompanitë që mund të gjeni. Ajo që na diferencon ne nga të tjerët është këshillimi ose konsulenca me klientin.

Cilat shërbime marketingu ofrojmë ne?

Nuk është diçka specifike se çfarë ofrojmë duke qënë se ne japim shërbime marketingu në bazë të kompanisë tuaj dhe çfarë ju duhet ju. Por ne mund t’ju japim një informacion të përgjithshëm mbi ato që japim në këto 6vite eksperiencë.

Menaxhim i rrjeteve sociale

Rrjetet sociale në ditët e sotme janë shumë të rëndësishme për biznesin tuaj. Ajo çfarë duhet të dini është se ato zënë një përdorim shumë të gjerë në internet. Dita ditës shohim njerëz të ndryshëm të përdorin Tiktok, Instagram, Facebook, X, etj. Kështu që me shumë mundësi klientët tuaj janë në mesin e këtyre përdoruesve të rrjeteve sociale. Ky shërbim sa vjen edhe bëhet edhe më i vlefshëm për bizneset.

Menaxhim Website

Websitet janë bërë një pjesë e rëndësishme e marketingut dixhital. Ato dita ditës shtohen. Ne ofrojmë hapjen e websiteit tuaj dhe mbarvatjen e tij. Ne mundësojmë për ju web design dhe web development. Optimizimin e motorrit të kërkimit (SEO), çdo biznes ka nevoj të jetë në fillim të çdo liste të industrisë së tij. Ne mund të bëjmë postime të ndryshme për ju në website. Duke e mbajtur gjithmonë në përditsim do të sjellë më shumë vizitorë.

Email marketing

Marketingu me email është një formë marketingu që mund t’i bëjë klientët në listën tuaj të emailit të vetëdijshëm për produktet e reja, zbritjet dhe shërbimet e tjera. Edhe pse mund të mendoni se emaili tashmë nuk përdoret më apo email marketing ka dalë nga moda etj. Ne e ofrojmë si shërbim dhe kemi vën re se ka shumë përdorim dhe është e sygjerueshme. Ne mund të sigurojmë listat e emaileve për biznesin tuaj gjithashtu fushtat e emaileve.

Analiza të marketingut

Një nga avantazhet kryesore të marketingut dixhital është se është shumë i gjurmueshëm dhe i matshëm. Ne e ofrojmë këtë shërbim për ju. Kështu ju mund të keni mundësinë të shikoni rezultatet që janë arritur. Në këtë mënyrë do të jemi të saktë për të vendosur qëllime dhe objektiva të reja.

Analitika na lejon neve të gjurmojmë sjelljen e përdoruesve në një nivel shumë të detajuar:

  • Sa herë klikojnë në një link
  • Sa kohë shpenzojnë në një faqe interneti
  • Sa shpesh hapin emailet dhe shumë më tepër

Pagesa për klikim (PPC)

Pagesa për klikim i referohet reklamave të paguara dhe rezultateve të promovuara të motorit të kërkimit. Në këtë formë të marketingut do të keni mundësi që të paguani në rast se një sponsor ka klikime. Në të kundërt ju nuk jeni të detyruar të paguani. Këtë mundësi e ofron Facebook, Instagram dhe shumë platforma të tjera.

Share the Post:

Postime të ngjashme

Faqe Web-i - Si mund të bëni një faqe webi
Ekspert SEO

Faqe Web

Faqe Web Gjithmonë duhet te dihet parimi i funksionimit të botës WEB dhe komunikimit me faqe web-i. Në esencë gjithmonë

Më tepër »
Faqe Interneti - Çfarë janë faqet e internetit
Ndërtim Website

Faqe Interneti

Faqe Interneti Faqe interneti për biznese të ndryshme. Shumë organizata, biznese, individë ende ballafaqohen me vështirëri të ndryshme të menaxhimit

Më tepër »
Reklamo biznesin - Reklamoni në fushën e marketingut digjital
Reklamimi

Reklamo Biznesin

Reklamo Biznesin Reklamo biznesin që të rrisni shitjet. Në një epokë ku rrjetet sociale dhe platformat online po bëhen gjithnjë

Më tepër »