Trajnime në marketing - Marketingu në internet

Trajnime në marketing

Trajnime në marketing

Marketingu është një fushë shumë e gjerë e cila nuk ka fund dhe nëse arrini të jeni një profesionist do duhet të ndiqni vazhdimisht trajnime në marketing për të arritur potencialin tuaj të plotë.

Çfarë ofrohet në trajnime marketingu në internet

Dëshironi të mësoni teknikat e marketingut dixhital për të drejtuar të gjithë strategjinë tuaj? Do të donit të kuptonit më mirë reklamat në platformat e mediave sociale për të optimizuar fushatat tuaja?  Apo doni të përmirësoni indeksimin e faqes tuaj?

 1. Strategjia dixhitale

Strategjia dixhitale është një plan i veprimeve të marketingut të përdorura për të arritur qëllimet e një biznesi në botën dixhitale. Kjo strategji përfshin përdorimin e një sërë kanaleve dhe mjeteve digjitale për tu lidhur me audiencën, për të rritur ndikimin dhe përfitimet. Këtu janë disa elementë themelor të një strategjie dixhitale:

 • Analiza dhe përcaktimi i audiencës
 • Përdorimi i platformave të përshtatshme
 • Krijimi i contentit
 • Marketingu në rrjete sociale
 • Analiza dhe monitorimi
 • Rinovimi dhe përmirësimi

Një strategji dixhitale e suksesshme është e përshtatshme, e orientuar nga të dhënat dhe e përmirësuar vazhdimisht për të arritur qëllimet e marketingut dhe biznesit.

 1. Optimizimi i motorit të kërkimit (SEO)

SEO nënkupton procesin e përmirësimit të një faqe interneti për të rritur shikueshmërinë e saj në Google, Microsoft Bing dhe motorë të tjerë kërkimi sa herë që njerëzit kërkojnë në internet për produktet që ne shesim, shërbimet që ofrojmë ose informacione mbi tema në të cilat themi se kemi ekspertizë të thellë.

 1. Reklamimi i motorit të kërkimit (SEA)

Reklamimi i motorëve të kërkimit (SEA) është një degë e marketingut në internet. Reklamat në formën e një teksti ose imazhesh postohen në motorët e kërkimit si Google ose Bing. Këto reklama më pas shfaqen dukshëm në SERP. Kjo metodë i përket burimit kryesor të të ardhurave për ofruesit e motorëve të kërkimit. Reklamimi i motorëve të kërkimit është një mënyrë me kosto efektive për të përmirësuar bizneset dhe markat. Pasi shfaqja lart në SERP i bën markat dhe produktet më të dukshme.

 1. Menaxhimi i komunitetit

Kur bizneset investojnë në menaxhimin e një komuniteti që, ato kalojnë nga një markë e përditshme në një markë njerëzore. Një markë që kujdeset thellësisht për njerëzit që i mbështesin, punojnë për ta dhe ndërveprojnë me ta. Pra ju po bashkpunoni me ta më shumë se sa i keni klientë.

 1. Google Analytics

Është një analizues webi i cili mat trafikun që vjen në websiten tuaj. Kjo i jep zgjidhje të gjitha bizneseve të cilat kërkojnë raportet mujore të biznesit të tyre.

Analytics mund të gjenerojë raporte të personalizueshme për të gjurmuar dhe vizualizuar të dhëna të tilla si numri i përdoruesve, normat e kthimit, kohëzgjatja mesatare e sesioneve, seancat sipas kanalit, shikimet e faqeve, përfundimet e qëllimeve dhe më shumë.

 1. Menaxheri i Tags

Google Tag Manager (GTM) është një mjet falas që ju mundëson të instaloni, ruani dhe menaxhoni etiketat e marketingut pa modifikuar kodin e faqes në internet.

Etiketat e marketingut janë copa të vogla kodi që gjurmojnë veprimet e përdoruesit dhe mbledhin të dhëna.

 1. Google Search Console

Google Search Console (dikur Google Webmaster Tools) është një platformë falas për këdo që ka një faqe interneti për të monitoruar se si Google e shikon faqen e tyre dhe për të optimizuar praninë e saj organike. Kjo përfshin shikimin e domaineve tuaja referuese, performancën e faqes celulare, rezultatet e pasura të kërkimit, pyetjet dhe faqet me trafikun më të lartë.

Share the Post:

Postime të ngjashme

Faqe Web-i - Si mund të bëni një faqe webi
Ekspert SEO

Faqe Web

Faqe Web Gjithmonë duhet te dihet parimi i funksionimit të botës WEB dhe komunikimit me faqe web-i. Në esencë gjithmonë

Më tepër »
Faqe Interneti - Çfarë janë faqet e internetit
Ndërtim Website

Faqe Interneti

Faqe Interneti Faqe interneti për biznese të ndryshme. Shumë organizata, biznese, individë ende ballafaqohen me vështirëri të ndryshme të menaxhimit

Më tepër »
Reklamo biznesin - Reklamoni në fushën e marketingut digjital
Reklamimi

Reklamo Biznesin

Reklamo Biznesin Reklamo biznesin që të rrisni shitjet. Në një epokë ku rrjetet sociale dhe platformat online po bëhen gjithnjë

Më tepër »